Harderwijk
0619048905
info@laserstudioharderwijk.nl

TATTOO

Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen

Spijt van een tatoeage?

Heb je spijt van een tatoeage of past deze niet meer bij hoe je nu in het leven staat? Start jouw lasertraject en laat deze volledig verwijderen.

Cover up?

Wil jij een tatoeage laten vervagen zodat er op die plek een andere tattoo kan worden geplaatst? Maak gelijk een afspraak.

Gecertificeerd

De behandelaar van Laserstudio Harderwijk is gecertificeerd en neemt de tijd voor jouw behandeling. Veilig en betrouwbaar.

Laserstudio Harderwijk

Sometimes the 
wrong choices bring us to the right place

Tatoeages zijn populairder dan ooit, in alle stijlen en maten. Toch kan het voorkomen dat je spijt hebt van een tatoeage die je ooit hebt laten zetten. Eentje van vroeger of een naam die je liever niet meer op je lichaam draagt. Er is een oplossing; laat de tatoeage verwijderen.

Je kunt ook de huidige tattoo laten vervagen zodat je er daarna een mooie nieuwe kan laten zetten. Het maakt het coveren ook makkelijker. Ik kan op de millimeter nauwkeurig laseren, dus je kunt ook een deel van een tattoo laten laseren.

Start jouw lasertraject

ACTIE – 35 euro

Heb jij een tatoeage met een afmeting
die kleiner is dan 10 cm?

Dit actietarief is alleen geldig op de door mij aangeboden data/tijden en geldig tijdens jouw gehele lasertraject.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tatoeage verwijderen

De behandeling

De laser geeft hele korte impulsen van een hoge energie die gericht is op het donkere pigment van de tatoeage. De straal van de laser breekt de ingekapselde inktdeeltjes zodat de inktdeeltjes heel klein worden. De inktdeeltjes worden met elke behandeling kleiner gemaakt en worden door het lichaam zelf, in de weken (tot zelfs een jaar) na de behandeling, opgeruimd. Na meerdere sessies zal de tatoeage meer en meer vervagen.

Ik werk met een Q-Switched ND Yag Laser PRO.

Aantal behandelingen

Vooraf kan nooit exact worden bepaald hoeveel laser-behandelingen er nodig zijn, gemiddeld zijn dit er minimaal 10 voor dat de tattoo volledig is verdwenen.

Pijnprikkel

De behandeling geeft een pittige pijnprikkel. Je kunt gebruik maken van een huidverdovende creme, deze is op recept verkrijgbaar via de huisarts.

Huid

Na de behandeling is de huid wat opgezwollen en warm. Dit verdwijnt meestal binnen een paar uur tot 1 dag. 

Nazorg

Bij jouw eerste behandeling ontvang je een nazorg advies. Het is belangrijk voor het herstel om dit advies goed op te volgen.

Veel vragen zijn al voor je beantwoord 

Check de veelgestelde vragen

Willeke:

“Ik zie een tatoeage als sieraad op je lichaam. Maar wat als dat sieraad nu niet meer matcht met hoe je nu in het leven staat? Start dan jouw lasertraject en je hoeft je daarna niet meer te ergeren aan de tattoo met die nare herinnering”.

Veel mensen zijn angstig voor hun eerste afspraak, dat kan ik mij goed voorstellen want je weet niet wat je te wachten staat. Ik geef je vertrouwen en loods je rustig door je behandeling heen. Zelf heb ik ook een tattoo gelaserd dus ik weet hoe het voelt.

Het is niet leuk maar wel snel voorbij

Ja, ik wil een afspraak

Check alvast de tarieven voor jouw laserbehandeling 

Tarieven TATTOO