Harderwijk
0619048905
info@laserstudioharderwijk.nl

Veelgestelde vragen SKIN

Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen

De Carbon Peeling is een veilige behandeling. Je huid ziet er na 1 behandeling al frisser uit. De behandeling richt zich op de diepere huidlaag zonder de bovenste huid te verdunnen of beschadigen.

Carbon Peeling is een effectieve lasermethode voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van de lasertechniek en medische koolstof wordt een zuiveringsproces ingezet. Het verwijderd dode huidcellen, onzuiverheden, fijne rimpeltjes en verkleuringen.

Een kuur bestaat uit 3 of 6 behandelingen en geeft een veel groter resultaat. Na 1 behandelingen ziet je huid er al frisser uit, maar wil je het meest optimale resultaat kies dan voor een kuur van 3 behandelingen. Deze laserbehandeling wordt elke 3 weken herhaald. De huid met acne wordt zichtbaar rustiger.

Tevens geniet je van een korting per behandeling.

Bij een Carbon Peeling worden er geen verdere schoonheidsbehandelingen uitgevoerd zoals het verzorgen van de wenkbrauwen. Je kunt deze laserbehandelingen heel goed naast de behandeling van de schoonheidsspecialiste volgen. Let er wel op dat er geen chemische peeling meer plaatsvindt tijdens jouw kuur Carbon Peeling. Informeer jouw behandelaar hierover.

* bij zwangerschap of als je borstvoeding geeft
* bij een huid met vitiligo of psoriasis
* als je (huid)kanker hebt
* bij gebruik van huidverdunnende producten
* als je recent een (chemische) peeling hebt ondergaan

Dat kan ik mij voorstellen. Een laserbehandeling is wat minder bekend in Nederland. Toch hoop ik dat jij je eens laat verrassen door het resultaat. Ik begeleid je rustig door de behandeling heen. Nogmaals het is een veilige en pijnloze laserbehandeling met een effectief resultaat.

De minimale leeftijd is 18 jaar voor een laserbehandeling. Laat je goed informeren door een schoonheidsspecialiste. Die kan jouw kind leren hoe het gezicht te reinigen en verzorgen alsmede de juiste producten adviseren.

Volg mij op Instagram, regelmatig informeer ik je over een laserbehandeling waaronder ook de Carbon Peeling.