Harderwijk
0619048905
info@laserstudioharderwijk.nl

Veelgestelde vragen TATTOO

Carbon Peeling - Tatoeage verwijderen

De eerste afspraak neemt wat meer tijd in omdat we starten met een korte intake. De laserbehandeling zelf duurt niet heel lang, dit is naar gelang de grootte van je tatoeage. Heb je bijvoorbeeld een kleine tatoeage tot ca 10 cm2, dan duurt het laseren zelf maar een paar minuten.

De gelaserde plek voelt wat warm en gezwollen aan, dit verdwijnt meestal binnen een dag. Het is jouw taak goed het nazorgadvies op te volgen. Deze neem ik met je door tijdens de intake

De tarieven zijn afgestemd op het aantal cm2 van jouw tatoeage. Dus is een tattoo 2 cm hoog en 3 cm breed, dan is het totaal 6 cm2. Check de tarieven. Je kunt ook een appje sturen met een foto van jouw tattoo en daarbij de afmetingen, dan geef ik je een prijsindicatie. De prijs die is afgesproken bij jouw eerste afspraak is geldig tot jouw lasertraject is afgelopen mits je deze aaneengesloten hebt gevolgd.

Je betaalt per laserbehandeling.

Vooraf is nooit in te schatten hoeveel behandelingen jij nodig hebt. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Gemiddeld zijn er minimaal 10 behandelingen nodig, een tattoo is sneller gezet dan verdwenen. De laserbehandeling wordt elke 8 weken herhaald.

Afblijven! Ga je krabben dan veroorzaak je een litteken die na het verdwijnen van de tatoeage overblijft, zonde! Gebruik een goede verzorgende créme zoals Alhydran of Aloë Vera gel. De jeuk wordt veroorzaakt door het genezingsproces en/of een vochtarme huid.

Nee, maak een nieuwe afspraak. Ik behandel ook geen cliënten die onder invloed zijn van verslavende middelen. Ben je ziek of niet fit, maak een nieuwe afspraak, de energie in je lichaam heeft eerst andere prioriteiten. Doe dit wel minimaal 24 uur voor je afspraak.

Ik hoor dit helaas vaak, maar het is echt onnodig en kan mij best voorstellen dat je het spannend vindt. Het is voor de meeste mensen de angst voor de pijn. Maar zoals al eerder aangegeven, neem mijn advies aan en gebruik huidverdovende créme. Achteraf zegt iedereen, oh is dit alles, dát valt mee. Ik werk snel en nauwkeurig en loods jou rustig door de behandeling heen.

Ik ben gecertificeerd Yag laser en weet wat ik doe. Het verwijderen van een tattoo met de Q-switched lasertechnologie is een veilige methode, maar zoals bij iedere behandeling bestaat een kans op bijwerkingen en complicaties. Na een laserbehandeling kunnen een aantal reacties optreden in de huid: roodheid, korstvorming, jeuk, zwelling en blaarvorming. Deze reacties zijn tijdelijk van aard en verdwijnen. Volg het nazorgadvies nauwkeurig op.

Nee, in de praktijk heb ik gemerkt dat zwarte inkt het beste te verwijderen is. Gekleurde inkt geeft vaak forse na-reacties en het traject duurt veel langer. Heb je een klein gekleurd puntje dan is het geen probleem zolang dit maar een klein detail is.

Ik werk met laserapparatuur geschikt voor de aangeboden behandelingen:
Q-Switched ND Yag Laser PRO

Een afspraak annuleren dien je minimaal 24 uur voor je afspraak te doen. Doe je dit niet of kom je niet naar je afspraak dan ontvang je een factuur van 25 euro. Na ontvangst van dat bedrag mag je opnieuw een afspraak inplannen. Ik heb toch een plek voor je vrijgehouden in mijn agenda en kan deze niet meer opvullen.

Je kunt annuleren door mij een mailtje of app te sturen.

De prijs is gebaseerd op een vierkante cm (cm2), meet je tattoo op (breedte en hoogte). Een tattoo van bijvoorbeeld 16 cm breed en 10 cm hoog = 16x10 cm = 160 cm2. De prijs voor een laserbehandeling met deze grootte tattoo is dus op aanvraag.

Dat klopt, die hoort ook bij mij. Ik heb een speciale website gemaakt, die ook makkelijk vindbaar is, voor het laseren van een tattoo. Je komt dus bij beide websites bij mij terecht 🙂

Die witte waas heet 'frosting'. Dit effect wordt zo genoemd wanneer de laser de pigment van de tatoeage raakt. Dit wordt veroorzaakt door de hitte wat weer een chemische reactie geeft met de inkt. Goed teken dus omdat de laser de inkt gevonden heeft. Een paar minuten na de behandeling is dit al weggetrokken. Na meerdere behandelingen wordt dit minder of verdwijnt deze zelfs.

Je kunt na elke behandeling het afgesproken bedrag pinnen of contant betalen.

Een tatoeage is heel persoonlijk en vanwege privacy zal ik nooit zomaar een foto van jouw tatoeage delen op de website of Social media.